TJÄNSTER

Vi jobbar med både privatpersoner och företag.

FLYTTSTÄD

Idag är kraven på flyttstädning höga och vi har koll på flyttstäd och vet vad som skall göras. Dessutom utgår vi alltid ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar såklart garanti och en ifylld checklista där genomfört arbete redovisas. Det kan vara tryggt att veta att städningen är korrekt utförd.

BYGGSTÄD

Vi har personliga ID06-kort som gör att vi kan utföra uppdrag på arbetsplatser som kräver detta, t.ex byggarbetsplatser. Det kan handla om nybyggda hus eller städning efter en renovering. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet vad som krävs för att byggstädningen ska bli effektiv och snabb.

STORSTÄD

Storstädningen är också ett bra komplement till vår vanliga hemstädning om du känner att du vill uppmärksamma ytor som kanske inte har städats under en längre period. Vi utformar våra tjänster utefter dina önskemål.

DÖDSBOSTÄD

Har ansvaret att tömma dödsbo landat på dig? Ska din anhörig flytta till äldreboende och allt praktiskt ligger på dina axlar? Vi har stor erfarenhet av dödsbo- och bohagstömningar och är det trygga och personliga företaget som ordnar med allt praktiskt.

FÖNSTERPUTS

Fönsterputs rekommenderas en till två gånger per år. Främst beror det på hur nära trafiken man bor. Beställ gärna fönsterputs i samband med hemstädning eftersom det då ges viss rabatt.

HEMSTÄD

Låt oss på City Cleaning avlasta dig i vardagen med regelbunden hemstädning där du helt enkelt får hjälp med städningen enligt ett schema vi sätter upp tillsammans.

VISNINGSSTÄD

Vi städar inför visningen av din bostad. Utöver att städa läggs stor vikt vid att bostaden ska kännas välkomnande. Det kan innebära allt från städning på gården till blommor i köket. Våra kunder gillar oss för att vi alltid ger 100%.

KONTORSSTÄD

En ren och städad arbetsplats med ordning och reda ökar produktiviteten. Era medarbetare trivs på sin arbetsplats och håller sig friskare. Som kund hos City Cleaning erbjuder vi dig smart, trygg och hållbar kontorsstädning.

GROVSTÄD

Efter en renovering eller som en stor höststädning? Fokus ligger på badrum, kök och tvättstuga. Bland annat rensas avlopp, kakel skuras och spis, tvättmaskin samt andra vitvaror dras fram för städning bakom. Som en flyttstädning – i vardagen.