Byggstäd

Byggstädning

Vi erbjuder städning vid byggplatser där smuts och damm lätt sprider sig. Vi har rätt rengöringsprodukter för att utföra en komplett byggstädning.

 

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

 

En byggstädning kan vara på sin plats för att få extra hjälp när ni vill hålla arbetsplatsen ren, för att underlätta ert arbete och främja miljön på arbetsplatsen. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en ordentlig byggstädning. Vi vet att arbetsplatser kan kräva extra noggrannhet och grundlig städning. Alla våra städtjänster går att utforma efter era behov, men som grund ingår följande delar i vår byggstädning:

 

  • Grundlig grovstädning

 

  • Släng av grovsopor

 

  • Fönsterputsning

 

GRUNDLIG BYGGSTÄDNING

 

För att göra det så enkelt som möjligt för dig ingår allt som normalt sett behövs för en komplett byggstädning. Vår erfarna städpersonal är noggranna i sitt arbete och tar hand om allt från dammsugning till avtorkning. Vi utför en grundlig städning för att arbetsplatsen ska lämnas i toppskick.

 

NÖJD-KUND-GARANTI

 

Vi vill alltid uppfylla våra kunders behov och önskemål och därför lämnar vi alltid Nöjd-kund-garanti, för att snabbt ställa allt till rätta om det är något du är mindre nöjd med.

TJÄNSTER

Vi finns här för dig!